back

Олена Бойко зробила щеплення вакциною Covishield

05-04-2021 | 12:19

Перший заступник голови Чернігівської ОДА Олена Бойко підтримала кампанію вакцинації від COVID-19. 5 квітня, як і інші публічні особи Чернігівщини, вона скористалася можливістю вакцинуватися залишками вакцини Covishield.

- Як посадова особа я постійно перебуваю у громадських місцях та на зустрічах і розумію, що спілкування з великою кількістю людей  має бути безпечним. Тому прийняла для себе рішення - прищепитися вакциною  Covishield: для створення колективного імунітету та популяризації щеплення, - розповіла Олена Бойко.

З початку вакцинальної кампанії від коронавірусу в Чернігівській області щеплення від COVID-19 отримали 6156 осіб.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров’я дозволило щепити цими залишковими дозами громадських діячів та лідерів суспільної думки:
    - ветеранів АТО/ООС;
    - народних депутатів України, керівників центральних органів виконавчої влади, обласних державних  адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних  організацій;
    - видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків, інших діячів сфери  культури, які старші 60 років.

Зареєструватися для отримання щеплення залишковою дозою вакцини можна за посиланням.