back

Анна Коваленко перевірила стан матеріального забезпечення прикордонної служби в Нових Яриловичах

25-03-2021 | 20:49

Голова Чернігівської обласної адміністрації Анна Коваленко відвідала міжнародний пункт пропуску через державний кордон України “Нові Яриловичі” та заставу прикордонного контролю «Добрянка».

В ході робочого візиту голова облдержадміністрації ознайомилася з діяльністю Чернігівського прикордонного загону імені князя Володимира Великого, що забезпечує недоторканність державного кордону України на межі з Республікою Білорусь та Російською Федерацією.

Анна Коваленко заслухала звіт керівництва загону про стан охорони та облаштування державного кордону на території Чернігівщини, стан матеріальної бази загону.

Також прикордонники озвучили проблеми та виклики, з якими їм доводиться стикатися під час виконання завдань. Так, матеріально-технічне забезпечення та облаштування державного кордону не відповідає повною мірою сучасним стандартам.

– Вважаю, що бійці прикордонної служби мають пишатися своєю Батьківщиною та бачити, що держава докладає максимум зусиль, аби підтримати їх небезпечну та важливу справу. Покращити технічну базу прикордонного загону – це наш обов’язок та маю деякі міркування, як можна змінити цю ситуацію на краще. Ми будемо робити певні кроки в цьому напрямку, – підсумувала свій візит Анна Коваленко.