back

Анна Коваленко відвідала Чернігівський прикордонний загін імені Володимира Великого

19-03-2021 | 14:33

У п'ятницю, 19 березня, голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко з робочим візитом відвідала Чернігівський прикордонний загін імені Володимира Великого, де зустрілася з начальником прикордонного загону полковником Олександром Чорним. 

Анна Коваленко ознайомилася з історією загону та умовами, в яких працюють прикордонники. Також голова ОДА оглянула зразки спеціальної техніки: бойовий броньований автомобіль КАЗАК-2, патрульний автомобіль Ford Ranger, автомобіль технічної допомоги Ford Transit, мобільний автоматизований радіаційний комплекс МАРК, зенітну установку ЗУ-23-2 та інше військове облаштування.

- Чернігівський прикордонний загін, що сьогодні відвідала, боронить 460 кілометрів державного кордону. З них майже 223 кілометри – з країною, яка де-факто оголосила нам війну, решта – з країною, яка агресорові симпатизує. За традицією ознайомилася, з матеріальним оснащенням частини. Впевнена, що військова частина, яка з початку минулого року конфіскувала контрабанди на 53 мільйони гривень (а це майже десята частина всієї контрабанди, виявленої в Україні) має бути забезпечена краще. Обов’язково намагатимусь виправити цю ситуацію, - підкреслила голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації