back

Медики Чернігівської обласної лікарні отримали якісні засоби індивідуального захисту від фонду «Карітас України»

17-03-2021 | 12:55

Співпраця Чернігівської облдержадміністрації з Благодійним фондом «Карітас України» продовжується. Перші кроки цієї взаємодії були закладені під час робочої зустрічі голови Чернігівської ОДА Анни Коваленко із президентом міжнародного благодійного фонду “Карітас України” Андрієм Васьковичем. 
У вівторок, 16 березня, представники фонду передали медикам Чернігівської обласної лікарні засоби індивідуального захисту, донором цієї поставки є ПрАТ «Абінбев Ефес Україна».

- Чернігівська облдержадміністрація продовжує займати передові позиції в реалізації соціальної політики, а також надання допомоги тим, хто знаходиться на передовій в боротьбі з коронавірусом. Це вже друга поставка від благодійного фонду “Карітас України”. У лютому ми отримали сертифіковані та якісні засоби для прання і прибирання, які розподілені між закладами соціального захисту області. А цього разу допомога надійшла для медичних закладів, - зазначила заступниця голови Чернігівської ОДА Жанна Шерстюк.

Персонал Чернігівської обласної лікарні отримав бахіли, трьошарові захисні маски в кількості 22600 штуки, комбінезони з капюшоном на блискавці 1744 штуки, та медичні халати з манжетом 1000 штук.