back

Виконуючий обов`язки голови облдержадміністрації Микола Стрілець провів наради

18-01-2013 | 11:00

18 січня виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів засідання комісії з питань нагородження відзнаками обласної державної адміністрації.

Комісія розглянула та задовольнила клопотання Територіального управління МНС України у Чернігівській області, Борзнянської та Чернігівської райдержадміністрацій, головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини ОДА, Державного архіву Чернігівської області, Державної фінансової інспекції в Чернігівській області.


Цього ж дня виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів нараду з керівниками структурних підрозділів та відділів апарату облдержадміністрації.

Під час наради було проаналізовано стан виконавської дисципліни за підсумками 2012 року та визначено завдання з організації виконання контрольних документів відповідно до розпорядження Президента України від 29 грудня 2012 року №244 «Про визначення стану виконання у 2013 році актів і доручень Президента України».

Підсумовуючи результати обговорення, Микола Іванович звернув увагу кожного з керівників на обов’язкове забезпечення належного рівня виконавської дисципліни та усунення наявних недоліків, а також визначив основні завдання на поточний рік:

• максимально ефективно і чітко організувати роботу з виконання доручень Глави держави та Уряду,

• забезпечити якісне опрацювання контрольних документів у визначені терміни,

• посилити вимогливість щодо змістовності та грамотності підготовки інформацій, що надаються в органи влади вищого рівня.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації