back

Заступник голови ОДА Олександр Савченко з робочим візитом відвідав ПСП «Пісківське»

15-03-2021 | 15:05

12 березня заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко разом із заступником директора Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Олегом Крапивним перебували із робочим візитом на Бахмаччині та відвідали ПСП «Пісківське» – провідне підприємство по виробництву молока, м’яса, вирощування племінного молодняку, виробництва кормів для худоби.

Крім того, підприємство має цехи з переробки власної сировини, а саме, з виробництва молочної, м’ясної та кондитерської продукції, яку реалізує через власні магазини.

ПСП «Пісківське» виготовляє фермерську продукцію під ТМ Щедра Фермерська Родина. Це, і сири, і м’ясна група, ковбаси, хлібні і кондитерські вироби, бакалійна група.

У молочному цеху виробляється сир молочнокислий, бринза, солодке і солоне вершкове масло, сметана, йогурт, вершки, молоді та витримані сири кількох світових груп: Голландської, Англійської, і Італійської. Серед них Гауда, Маасдам, Чеддер, Російський, Голандський, Адегейський, Рікотта, Гауда з різноманітними добавками, Монастирський.

Асортимент м'ясних і ковбасних виробів теж досить різноманітний. Це варені, сирокопчені, варено-копчені, ліверні, домашні ковбаси, а також сосиски і сардельки, копчені кури і качки, стегенця і подчеревок, буженина, сальтисон.

Крім того, на підприємстві виробляється соєвий шрот – цінний для годівлі худоби продукт. Соєвий завод, має більш ніж достатньо потужностей, щоб забезпечити і себе якісними кормами, і надавати послуги іншим підприємствам.

Керівник підприємства Валерій Колоша, активно розвиває підприємство та турбується про розбудову соціальної сфери села та створення додатної вартості власної продукції, забезпечення селян робочими місцями.

«ПСП «Пісківське» доводить, що сільгоспвиробники нашої області можуть не тільки виробляти сировину, а й самі її переробляти. А це шлях до відродження села, створення додаткових робочих місць, забезпечення споживачів якісною продукцією за цінами виробника», – зазначив Олександр Савченко.