back

Мінцифра допоможе потенційним підприємцям відкрити власну справу в креативній індустрії

02-03-2021 | 10:44

Міністерство цифрової трансформації України та Програма ООН із відновлення та розбудови миру представили освітній серіал «Почати бізнес. Креативна індустрія». Він допоможе потенційним та діючим підприємцям розвивати власну справу в креативній сфері.

Курс виявився популярним на порталі Дія.Бізнес, тож тепер він опублікований ще й на порталі Дія.Цифрова освіта

Освітній серіал містить 5 серій і охоплює теми:

  • Як розпочати бізнес у сфері онлайн-освіти без інвестицій.
  • Чому варто приділяти достатньо уваги тестуванню та гіпотезам. 
  • Як не переборщити з рекламою.
  • Навіщо робити відбір клієнтів та як працювати з негативними відгуками. 
  • Досвід освітньої платформи «Projector».

Лектор: Олександр Трегуб, співзасновник школи дизайну Projector. 

«Projector» - освітня платформа, що допомагає професіоналам різного рівня і спеціалізацій розвивати системні і точкові навики в дизайні інтерфейсів, графічному дизайні, розробці, фронт-енді, проджект-менеджменті, інтернет-маркетингу, англійській мові тощо. Проєкт існує вже 5 років.

Детальніше: Серіал розроблений в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Польщі й Японії. 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Нагадаємо, на платформі Дія.Цифрова освіта доступні освітні серіали для бізнесу та стартапів — «Відкриті дані для бізнесу» та «Стартуй стартап».