back

В облдержадміністрації розпочата робота над формуванням нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації

19-02-2021 | 14:59

16 лютого цього року головою Чернігівської облдержадміністрації Анною Коваленко підписано розпорядження № 87, яким створено ініціативну групу з формування Громадської ради та затверджено її склад.

Від громадськості виявило бажання увійти до її складу 24 особи. Але відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» кількісний склад ініціативної групи не може становити більше ніж вісім осіб і формується на паритетних засадах з представників органу виконавчої влади та представників інститутів громадянського суспільства.

Вчора, 18 лютого, ініціативна група з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації провела своє перше засідання. Відкрила засідання заступник голови облдержадміністрації Олена Дума, яка запевнила присутніх у налаштованості облдержадміністрації на тісну співпрацю та діалог з громадськістю.

Головою ініціативної групи обрано голову громадської організації «Чернігівська Дія» Наталію Проскуріну, секретарем — Валентину Сапон, головного спеціаліста Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

На наступному засіданні планується затвердити текст повідомлення ініціативної групи про підготовку установчих зборів з формування нового складу Громадської ради та зразків необхідних документів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю  Чернігівської облдержадміністрації