back

Про творчість та життя відомої української поетеси можна дізнатися на сайті "Леся Українка: 150 імен"

15-02-2021 | 16:13

Міністерство культури та інформаційної політики України та агенція Postmen створили офіційний сайт ювілейного року відомої мисткині. Він дозволить українцям пізнавати особистість і творчість письменниці та слідкувати за подіями, присвяченими Лесі Українці.

Упродовж року відбудеться серія заходів з нагоди 150-річного ювілею видатної поетеси.
Детальна інформація про всі події, зокрема про мистецький проєкт «Леся Українка. 150 імен», буде з'являтися на офіційному сайті: 150imenlesi.org. Кожен може підписатися на новини та стежити за актуальною інформацією.

Офіційне відкриття мистецького проєкту «Леся Українка. 150 імен» відбудеться у день народження поетеси 25 лютого в Українському Домі і включатиме: експозицію, перформанс, змістовні дискусії на Радіо Леся та Косач Talks, а також презентацію першого повного нецензурованого видання творів Лесі Українки у 14-ти томах. Його можна буде відвідати з дотриманням карантинних обмежень 25 лютого за запрошеннями, а з 26 лютого до 8 березня — вхід безкоштовний.

На сайті також представлено ювілейний брендинг і digital brand kit, розроблений агенцією Postmen, які можна завантажити за лінком: identity.150imenlesi.org і вільно використовувати.

За додатковою інформацією та коментарями звертатись до менеджера з комунікацій Єлизавети Заремби [email protected]

До теми: Жителям Чернігівщини пропонують долучитися до відзначення ювілею Лесі Українки

За інформацією Міністерства культури та
інформаційної політики України