back

Конкурс проєктів із поліпшення соціально-економічних умов життя в громаді

10-02-2021 | 15:54

Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) в рамках проєкту «Протидія торгівлі людьми в Україні (CTIP)» за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) оголошує конкурс для територіальних громад, зацікавлених в участі у проєкті (MPA-2021-02)

Мета проєкту: просування соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення.

Завдання проєкту: залучити широке коло членів громади (місцеву владу, представників різних професійних груп, включно з представниками місцевого бізнесу, громадських організацій тощо) до участі в плануванні та імплементації проєктів, спрямованих на поліпшення соціально-економічних умов життя в громаді.

МОМ підтримає наступні ініціативи:

  • надання соціальних послуг для населення громади за місцем проживання (наприклад, притулок для жінок, постраждалих від домашнього насильства);
  • надання адміністративних або інших послуг, що полегшують життя мешканців громади (наприклад ЦНАП);
  • відновлення або розширення соціальної та комунальної інфраструктури  у пріоритетних сферах таких як освіта (шкільна або дошкільна),  охорона здоров’я, охорона довкілля, управління водними ресурсами тощо;
  • розвиток молоді, громадського сектору, волонтерства, соціальних та громадських ініціатив (наприклад, молодіжна рада);
  • поліпшення умов для розвитку малого та середнього бізнесу (наприклад, бізнес-інкубатор проєкт спрямований на розвиток тієї чи іншої бізнес-сфери (зелений туризм тощо);
  • покращення управління житловим сектором, енергоефективності та місцевого економічного розвитку (наприклад, поліпшення енергоефективності школи, дитячого садка).

Для участі у конкурсі громадам необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її підписану та відскановану копію (одним файлом в PDF форматі) у термін до 22 березня 2021 року (включно) на електронну адресу [email protected], зазначивши при цьому в темі електронного листа «MPA-2021-02 НАЗВА ОТГ, ОБЛАСТЬ».  

Максимальний розмір гранту на реалізацію проєкту – до 20 000 доларів США. МОМ надасть перевагу проєктам, які найбільше відповідають вищезазначеним умовам, на конкурсних умовах. Фінальний розмір гранту буде визначено МОМ.

Анкета для заповнення.

Довідки за е-поштою: [email protected].

Детально: https://www.prostir.ua/?grants=mom-zaproshuje-oth-na-konkurs-proektiv-iz-polipshennya-sotsialno-ekonomichnyh-umov

За інформацією Департаменту економічного
розвитку Чернігівської ОДА