back

До уваги керівників місцевих органів управління освітою, директорів, педагогічних працівників закладів освіти області!

09-02-2021 | 08:39

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів в партнерстві з Академією української преси та Міністерством освіти і науки України за підтримки Посольств США та Великої Британії реалізовує проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність».

Мета проєкту – навчити здобувачів освіти критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. 

29 січня-14 лютого 2021 року здійснюється конкурсний відбір нових учасників проєкту, до участі у якому запрошуються вчителі, які викладають предмети: історію, українську мову та літературу, мистецтво.

Під час конкурсного відбору перевага надаватиметься вчителям, які у 2021/2022 навчальному році викладатимуть історію у 8-10 класах, українську мову та літературу у 8-9 класах, мистецтво у 9 класі.

До вересня 2021 року нові учасники пройдуть спеціальне онлайн-навчання з інтеграції інфомедійної грамотності в уроки. Навчання відбуватиметься онлайн. Електронні матеріали проєкту буде надано вчителям після проходження тренінгів. 

Детальніше про конкурс та проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» можна дізнатись на сторінці: https://l2dua.com/