back

Голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко провела нараду з керівниками структурних підрозділів

25-01-2021 | 19:46

У понеділок, 25 січня, голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко провела нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА.

В ході наради обговорили ключові питання, які стосуються підготовки обласних програм, актуальних питань соціально-економічного становища області. А також планів департаментів та управлінь на наступний тиждень.

На цьому тижні заплановані заходи до 103-ї річниці бою під Крутами 29 січня 2021 року, підписання Меморандуму з організацією «Global Communities», основним виконавцем Програми Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати» (DOBRE), продовження інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо тарифної політики та кроків, які робить держава для захисту населення. Також на цьому тижні відбудеться засідання робочої групи для напрацювання пропозицій щодо розв'язання проблемних питань малого та мікробізнесу.

За дорученням голови також в області будуть проводитися виїзні перевірки установ, де перебувають цілодобово діти, люди похилого віку та особи, які потребують постійного догляду, з метою попередження та унеможливлення виникнення ситуацій небезпечного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

- Керівники управлінь та департаментів отримали доручення, які стосуються їх щоденної діяльності, а також напрацьованих стратегічних кроків для досягнення цілей, які були визначені ОДА наприкінці 2020 року, - зазначила Анна Коваленко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації