back

|

До уваги представників  інститутів (організацій) громадянського суспільства! Створення ініціативної групи з підготовки формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації

Шановні представники  громадськості!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами) та з метою формування нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації запрошуємо взяти участь в роботі ініціативної групи з підготовки формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Ініціативна група буде створена облдержадміністрацією з урахуванням пропозицій представників  інститутів (організацій) громадянського суспільства, на паритетних засадах від облдержадміністрації та громадськості. Загальна кількість членів ініціативної групи відповідно до вимог вищевказаної постанови - не більше 8 осіб.

Представникам інститутів (організацій) громадянського суспільства, які бажають увійти до складу ініціативної групи просимо по 28 січня 2021 року  заповнити ЗАЯВКУ за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/16_sfaxm7T6giwSUxjopM_uNd8nKkgtGaYRovT5cXE5g/edit

ГО Активне Суспільство України