back

Сходи громадян у центрі уваги влади

09-01-2013 | 13:25

Актуальні питання підготовки і проведення сходів громадян та розвитку гуманітарної сфери області розглянули та обговорили на нараді, яку 9 січня провів заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець. До діалогу були запрошені в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, керівники структурних підрозділів ОДА, заступники голів райдержадміністрацій з гуманітарних питань.

Відкриваючи нараду, Микола Стрілець зазначив, що Президент України Віктор Янукович 2013 рік оголосив Роком соціальної справедливості. Глава держави наголошує, що ефект від реформ та економічних досягнень повинен перетворитися на реальний фінансовий захист наших громадян.

Микола Стрілець звернув увагу присутніх на необхідність особистої участі керівництва районних державних адміністрацій у зборах територіальних громад, які незабаром розпочнуться, для здійснення контролю та подальшого оперативного вирішення проблемних питань, порушених громадами.

Під час наради в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика поінформував присутніх про основні завдання щодо розвитку галузей освіти, охорони здоров’я, культури, інформаційної сфери області та окреслив плани на 2013 рік.



Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації