back

Надсилати поштівки та ширити свята Україною. Олена Зеленська запустила новорічний проект «Дивовижна поштівка»

24-12-2020 | 10:10

За задумом, цей ініційований першою леді проєкт покликаний популяризувати творчість українських художників та дати можливість українцям привітати одне одного зі святами персональною поштівкою.

«Кожного року українці надсилають безліч онлайн-листівок, щоб привітати одне одного зі святами. Цього року ми вирішили створити свої українські дивовижні поштівки, якими можна поздоровити найближчих людей і знайомих», – розповіла Олена Зеленська.

За словами першої леді України, для реалізації ідеї українські художники надали 12 своїх картин, присвячених новорічним та різдвяним традиціям українців.

«Кожну з цих картин ми оживили за допомогою анімації. Так народилися наші поштівки, які поєднали українські традиції з мистецтвом, сучасні технології з прадавніми символами, а українців – одне з одним», – зазначила дружина Президента.

Цей проєкт існує у двох форматах – онлайн та офлайн.

Щоб надіслати поштівку діджитал-каналами (через месенджери або соцмережі), потрібно зайти на сайт dyvo-poshtivka.com.ua, обрати варіант, вказати ім’я адресата, написати побажання та відправити. 

Також можна надіслати звичну друковану поштівку через Укрпошту. З переліком 28 відділень, залучених до проєкту, можна ознайомитися на сайті Укрпошти.

Цей проєкт реалізовано за підтримки телеканалу СТБ, Укрпошти та Green Penguin.

За повідомленням офіційного інтернет-представництва Президента України.