back

Анна Коваленко закликала новообраних депутатів обласної ради пам'ятати про інтереси виборців

23-12-2020 | 13:25

Відсутність кворуму унеможливила проведення запланованого на сьогодні засідання другої позачергової сесії Чернігівської обласної ради восьмого скликання. З 64 народних обранців у залі зареєструвався лише 31.

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко висловила своє ставлення до ситуації, пояснивши, що через відсутність порозуміння між депутатами не були прийняті важливі для всієї області рішення.

-    Перші сесії обласної ради вкрай важливі, тому що на них закладається фундамент роботи на рік. Тому усім депутатам слід проявити дисципліну та пам’ятати про інтереси своїх виборців, приступити до роботи, - наголосила  Анна Коваленко.

Голова Чернігівської облдержадміністрації звернулася до голови Чернігівської обласної ради Олени Дмитренко з проханням налагодити комунікацію з усіма фракціями та найближчим часом зібрати робочу сесію облради для прийняття програм та бюджету області.

Нагадую, що я, як голова ОДА, разом з керівниками структурних підрозділів працюємо у режимі максимального сприяння вашій конструктивній праці. Ми завжди відкриті для спілкування з вами та зацікавленні у налагодженні взаємодії в інтересах розвитку області, - зауважила Анна Коваленко і побажала присутнім взаємоповаги та ефективної співпраці.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації