back

Вітання з Різдвом Христовим

07-01-2013 | 09:00

Шановні християни Чернігово-Сіверського краю !

Прийміть щиросердні вітання з нагоди величного свята Різдва Христового, що об’єднує усіх нас чистим світлом духовних чеснот і цінностей, утверджує в наших серцях віру, сповнює душі любов’ю.

У цей світлий і радісний день, який символізує оновлення і надію, думається про святі та зрозумілі кожній людині істини – чуйність і доброту, милосердя і турботу про ближнього.

Висловлюємо глибоку вдячність усім християнським громадам, доброчинна діяльність яких спрямована на допомогу хворим і нужденним, виховання дітей та молоді в дусі християнських традицій, духовне зростання суспільства.

У всі часи боголюбиві жителі нашої землі шукали духовної наснаги, плекали самобутню культуру, сповідували моральні цінності християнства. Тож подаймо одне одному руки підтримки, щирої довіри і людинолюбства, гуртуймося заради слави Божої на благо народу України. Нехай Свята Віфліємська зоря вказує нам у Новому році шлях до життя у мирі і добробуті на нашій благословенній Чернігівській землі.

Вітаючи усіх християн Чернігівщини з Різдвом Христовим, бажаємо міцного здоров’я і сімейного благополуччя. Хай Різдвяні піснеспіви принесуть у кожну оселю відчуття затишку, сповнюють серця вірою на краще, новими надіями та духовними силами.

Зі святом Різдва Христового!


Голова обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник