back

Голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко зустрілася з митрополитом Епіфанієм

08-12-2020 | 10:11

У понеділок, 7 грудня, Чернігів з архіпастирським візитом відвідав Блаженніший Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної церкви України Епіфаній.

Під час візиту відбулася зустріч митрополита Епіфанія з головою Чернігівської обласної державної адміністрації Анною Коваленко. У зустрічі взяли участь архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій та Екзарх Вселенського Патріарха єпископ Команський Михаїл.

Учасники зустрічі обговорили поточну релігійну та міжконфесійну ситуацію в області, виклики, які стоять сьогодні перед суспільством та роль церкви у їх подоланні. Митрополит Епіфаній побажав очільниці Чернігівщини успіхів у праці та Божого благословення.

Предстоятель провів божественну літургію у Катерининському кафедральному соборі з нагоди свята великомучениці Катерини та преподобного Меркурія Чернігівського, ігумена Бригинського. А також разом із архієреями вшанував пам’ять загиблих українських захисників, засвітивши лампади та поклавши квіти на Алеї Пам’яті, що на центральній площі міста.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації