back

Вітання з Новим роком

29-12-2012 | 11:45

Дорогі земляки !

Щиро вітаємо усіх жителів славетного Чернігово-Сіверського краю з Новим 2013 роком!

За доброю традицією, проводжаючи рік минулий, оцінюємо пройдений шлях та визначаємо плани на майбутнє.

Рік 2012-й був позначений багатьма пам’ятними подіями і в Україні, і в регіоні. Ми прожили його, працюючи над реалізацією реформ, ініційованих Президентом України Віктором Януковичем, втіленням в життя амбітних планів для подальшого розвитку нашого спільного Українського дому.

У 2012 році Чернігівщина відзначила подвійне свято – 80-річний ювілей створення області та 210-річчя Чернігівської губернії.

Здобутками цього року стало відкриття нових шкіл та дитячих садків, будівництво житла, облаштування сучасним обладнанням медичних закладів області, відродження пам’яток культури, багато інших корисних і добрих справ. Аграрії області перевищили минулорічний рекорд урожаю зернових: внесок хліборобів Чернігівщини у загальноукраїнський коровай складає понад 2,8 мільйони тонн збіжжя.

Висловлюємо подяку усім, хто наполегливою щоденною роботою сприяє примноженню наших надбань, підвищенню авторитету Чернігівщини на теренах України та світовому рівні.

У 2013 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни. Упевнені, тільки наша згуртованість, об’єднання зусиль влади та громадськості області дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити у новому році вихід Чернігівщини на нові рубежі економічного і соціального розвитку.

Добра і щастя вам у році новому, міцного здоров’я, тепла і благополуччя у кожній оселі.

Нехай новий 2013 рік принесе злагоду і достаток, наснагу на нові здобутки задля розквіту Чернігово-Сіверського краю та суверенної Української держави.


Голова обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник