back

Голова облдержадміністрації подякував Президенту України та Уряду за допомогу

28-12-2012 | 12:00

28 грудня під час наради із заступниками голови облдержадміністрації та керівниками структурних підрозділів Володимир Хоменко повідомив, що після його звіту на засіданні Уряду – за сприяння Президента України Віктора Януковича та Прем'єр-міністра Миколи Азарова – Урядом було вжито невідкладні заходи щодо спрямування коштів на ліквідацію заборгованості із заробітної плати. Внаслідок надходження коштів Чернігівщина отримала повне фінансове забезпечення по всіх захищених статтях.

Голова облдержадміністрації наголосив, що вперше за сім років Чернігівщина зустрічає новий рік без боргів по зарплаті бюджетникам.

Це добра новина перед святами для великої кількості людей, які працюють у бюджетній сфері області. Надана допомога свідчить про увагу Президента та Уряду до проблем області та підтримку у їх вирішенні.

Завдяки отриманим коштам вдалося зняти напругу, яка існувала протягом року по фінансуванню заробітної плати, паливно-мастильних матеріалів, оплати за енергоносії та інше.

Губернатор дав доручення начальникам обласних управлінь особисто проконтролювати, щоб ці кошти якнайшвидше дійшли до людей в усіх районах та містах області.

«Це наша принципова позиція. Проблеми цього року повинні бути закриті в цьому році, а не переходити у рік наступний», - відзначив очільник області.


Прес-служба облдержадміністрації