back

Артист обласного театру Едуард Брагіда отримав звання «Заслужений артист України»

10-11-2020 | 16:57

У понеділок, 9 листопада, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 491/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва».

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність нагороджено і нашого земляка Едуарда Брагіду.

Артист-вокаліст працює у Чернігівському облмуздрамтеатрі ім. Т.Г.Шевченка близько 30 років. За цей час зіграв багато різнопланових – як вокальних, так і суто драматичних ролей у різножанрових виставах.

Особливою сторінкою сценічної творчості артиста-вокаліста Едуарда Брагіди є участь у концертних програмах театру, де його сольні номери користуються великим успіхом у глядачів. Він має власну вокальну програму «З любов’ю», створену для шанувальників його вокального таланту, а разом з колегою по цеху Альбертом Лукашовим провів ювілейну концертну програму «Осінній унісон» до 25-річчя творчої діяльності.

Едуард Брагіда - провідний майстер сцени, який постійно урізноманітнює свій концертний репертуар, наполегливо працює над удосконаленням творчої сценічної і вокальної майстерності.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації