back

Одинадцята сесія обласної ради: звіт голови облдержадміністрації та обласний бюджет на 2013 рік

21-12-2012 | 15:35

21 грудня відбулося пленарне засідання одинадцятої сесії обласної ради шостого скликання, під час якого прийнято низку рішень з актуальних питань соціально-економічного розвитку області.

На початку засідання ряд депутатів було відзначено державними нагородами. Зокрема, голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко вручив заступнику голови-керівнику апарату облдержадміністрації, депутату обласної ради Миколі Стрільцю орден “За заслуги” ІІ ступеня, яким його нагороджено згідно з Указом Президента України від 30 листопада 2012 року за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Звіт голови облдержадміністрації Володимира Хоменка, тези якого надруковані в обласній газеті «Деснянська правда» 20 грудня 2012 року та оприлюднені на офіційному веб-сайті облдержадміністрації, депутати обласної ради взяли до відома.

Також депутати прийняли обласний бюджет на 2013 рік, проект якого 20 грудня розглянуто на засіданні Колегії облдержадміністрації.

Крім цього на сесії затверджено низку обласних програм.

Зокрема, Програму економічного та соціального розвитку області на 2013 рік, Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки, Програму забезпечення пожежної безпеки на території Чернігівської області на 2013-2015 роки та інші.

У роботі сесії взяли участь народні депутати України Владислав Атрошенко, Микола Рудьковський та Сергій Аверченко.

Прес-служба облдержадміністрації