back

Всеукраїнський забіг на честь загиблих героїв в АТО/ООС у Чернігові

27-09-2020 | 19:19

Сьогодні, 27 вересня, чернігівці взяли участь у Всеукраїнському забігу на честь загиблих героїв війни.

За словами директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрія Кужеля, зареєструвалися 256 учасників, всього ж зібралося близько трьохсот.

Всі учасники забігу отримали таблички з номерами та надрукованими іменами 185 загиблих воїнів. Ті, хто приєднався поза умовами реєстрації, просто писали маркерами імена Героїв на своїх номерах.



Стартував забіг від Зеленої сцени, далі - по трасі на Київ, до повороту на вулицю Лісковицьку. На вибір бігунам було запропоновано три дистанції: півтора кілометра, три з половиною і сім. Кожен учасник забігу міг обрати відстань по силах.

- Кожен міг долучитись до акції незалежно від фізичної форми чи віку. Дуже добре, що патріотичні заходи поєднуються зі спортивними. Ініціювали проведення заходу представники Координаційної ради учасників АТО при Чернігівській ОДА. Зі свого боку, ми надали організаційну та інформаційну підтримку, - розповів Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

До учасників забігу долучились представники спільноти «Біговий Чернігів», багато молоді, спортсмени, депутати. І навіть учасники з інших міст: із Корюківки для участі у забігу велосипедом приїхав голова Корюківської РДА Володимир Полубень.

Усі учасники забігу отримали пам’ятні медалі.

Захід відбувся за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської міської ради, ТСОУ та спільноти «Біговий Чернігів».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації