back

Проект порядку денного одинадцятої сесії обласної ради погоджено

17-12-2012 | 17:34

17 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк взяли участь у засіданні президії обласної ради, яке провів голова обласної ради Анатолій Мельник. У ході засідання було погоджено проект порядку денного одинадцятої сесії обласної ради.

Першим на засіданні президії було розглянуто питання про звіт голови обласної державної адміністрації, яке внесено відповідно до пункту 28 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та плану роботи обласної ради на 2012 рік.

Далі було погоджено включити до порядку денного сесії питання «Про звіт про виконання обласного бюджету за 9 місяців 2012 року», а також «Про обласну Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки», проект рішення «Про обласну Програму паспортизації об’єктів культурної спадщини містобудування та архітектури, садово-паркового мистецтва Чернігівської області на 2013-2020 роки», «Про затвердження обласної Програми забезпечення пожежної безпеки на території Чернігівської області на 2013 - 2015 роки» та «Про Програму розвитку рибного господарства Чернігівської області на 2013-2016 роки», тощо.

Після закінчення роботи президії відбулися засідання фракцій та постійних комісій, на яких у ході обговорення питань порядку денного одинадцятої сесії, були прийняті відповідні рекомендації, пропозиції та зауваження.


За повідомленням відділу інформаційного
забезпечення та зв’язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради