back

Розпочала роботу конкурсна комісія, яка обере директора РЛП «Ялівщина»

11-09-2020 | 08:11

У четвер, 10 вересня, під головуванням заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Олександра Савченка проведено засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради.

На засіданні членами конкурсної комісії було затверджено вимоги до кандидатів (основною є вимога щодо освіти кандидатів – еколог, біолог або географ за фахом, відповідно до Закону України «Про природно-заповідний фонд»), перелік документів для участі у конкурсному відборі, текст оголошення про проведення конкурсного відбору.

Також визначили строк прийняття документів - 15 календарних днів з наступного після дати оприлюднення оголошення. Документи будуть прийматись Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Проведення конкурсного відбору відбудеться не пізніше, ніж через 3 робочі дні після останнього дня прийняття документів від кандидатів на вакантну посаду директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради у приміщенні обласної державної адміністрації.

Оголошення про проведення конкурсного відбору буде розміщено на сайті обласної державної адміністрації та Департаменту екології та природних ресурсів найближчим часом.

Олександр Савченко наголосив: «Ялівщина - історична місцевість в північно-східній частині міста. Територія «Ялівщина» має виключно важливе значення як територія дикої природи, археологічної спадщини, історичного розвитку міста Чернігова, а тому запрошуємо до участі у конкурсному відборі всіх небайдужих до долі парку фахівців».