back

У Чернігівській області виявлено 48 нових випадків COVID-19

07-09-2020 | 14:27

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 7 вересня в області зафіксовано 48 нових випадків COVID-19.

ПЛР- дослідження підтвердило інфікування 30 ніжинців, шести жителів Бахмацького району, чотирьох – Куликівського, трьох – Козелецького, двох – Корюківського. По одному випадку захворювання виявили у Борзнянському, Ніжинському районах та Чернігові. З них 15 осіб перебувають на госпіталізації, решта на амбулаторному лікуванні.

Загалом на Чернігівщині 2372 випадків інфікування COVID-19, з них:

– 1079 пацієнтів одужали;

– 997 — лікується амбулаторно;

– 248 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;

– 39 летальних випадків;

– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 283 ПЛР-дослідження. 657 ІФА-тестів проведено у закладах охорони здоров’я області.

– З 7 вересня за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у "червоній" зоні карантину опинився Бобровицький район. Відповідно до показників, Ніжин, Ніжинський та Носівський райони – у "помаранчевій". До жовтої потрапили Чернігів і Прилуки, Борзнянський, Варвинський, Городнянський, Ічнянський, Козелецький, Куликівський, Сновський, Срібнянський і Талалаївський райони, – сказав Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

Нагадаємо, які обмеження діють в тій чи іншій зоні

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації