back

Андрій Подорван провів нараду з керівниками закладів позашкільної освіти

13-08-2020 | 15:16

Про комплексний підхід підготовки закладів освіти та позашкілля до роботи у новому 2020/2021 навчальному році йшлося під час робочої зустрічі заступника голови Чернігівської ОДА Андрія Подорвана з керівниками закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування. В обговоренні взяли участь в.о. начальника Управління освіти та науки облдержадміністрації Людмила Чубич та директор Центру матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів Валентин Чеботько.

Андрій Подорван розповів, як будуть проходити уроки в школах та працюватимуть позашкільні гуртки в умовах карантинних обмежень. За яких умов можливий перехід до дистанційного навчання та за якими критеріями відбувається перехід тих чи інших регіонів до зон послаблення або посилення карантину.

Також заступник голови ОДА розповів, що цього року значні кошти спрямовані державою для покращення освітніх послуг. За його словами освітні заклади цього року отримають суттєве оновлення за державними програмами – «Спроможна школа», НУШ, СТЕМ-освіта, ремонт харчоблоків, придбання шкільних автобусів. Матеріально-технічну базу навчальних закладів буде поліпшено на загальну суму 92.3 млн грн. Також не залишиться поза увагою позашкільна освіта.

Після наради Андрій Подорван відвідав позашкільний навчальний заклад «Чернігівська обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» та комунальний позашкільний навчальний заклад Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва. Він обговорив з керівниками цих закладів шляхи покращення стану матеріально-технічного забезпечення та створення умов для безпечного перебування дітей у закладах освіти.

Департамент інформаційної діяльності  та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації