back

Підприємства інвалідів отримали пільги з оподаткування

10-12-2012 | 15:58

10 грудня під керівництвом в.о. заступника голови облдержадміністрації Леоніда Подоляка та голови постійної комісії Чернігівської обласної ради з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Валерія Зуба відбулося чергове засідання Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Чернігівській області.

Розглянувши результати фінансово-господарської діяльності Чернігівського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих та врахувавши його соціальну значимість, комісія прийняла рішення про надання підприємству дозволу на право користування пільгами з оподаткування з 01.01.2013р. до 01.01.2014р.

Також було вирішено надати дозвіл на право користування пільгами з оподаткування підприємству „Центр соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів” Чернігіської громадської організації сімей, в яких виховуються діти-інваліди дитинства „Гіпократ” на період з 01.12.2012р. до 01.12.2013р.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації