back

Як перевіряють хід робіт на об’єктах «Великого будівництва» у Чернігівській області

03-08-2020 | 17:37

Днями, представники мобільної моніторингової групи Департаменту  сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА на чолі з директором департаменту Андрієм Кужелем оглянули хід будівництва та реконструкції спортивних об’єктів за Програмою Президента «Велике будівництво» у містах Корюківка, Семенівка та селищі Сосниця.

У Корюківці будують футбольний стадіон з облаштуванням трибун та роздягалень на території Корюківської школи №4. Будівельні роботи тривають. Знято та вивезено верхній родючий шар ґрунту, вирито котлован під футбольне поле, вирівняно його основу. Розпочалось завезення щебеню і формування дренажної основи футбольного поля. На об’єкті функціонує відеоспостереження та встановлюються інформаційні борди.

У місті Семенівка зробили реконструкцію зали для фізкультурно-оздоровчих занять в існуючій прибудові до будівлі КЗ «Семенівський міський палац культури». Ремонтні роботи виконано на 100%, триває підключення приміщення до електромереж та обладнання поручня на пандусі. Незабаром планується його урочисте офіційне відкриття.
–    Під час кожного виїзду ми спостерігаємо за позитивними змінами та швидкими темпами реалізації спортивних проектів будівництва в області. У серпні ми матимемо за честь долучитися до відкриття нової спортивної зали у Семенівці, – повідомив голова мобільної моніторингової групи, директор Департаменту  сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Кужель.

У Сосниці триває реконструкція центрального стадіону із господарськими та адміністративними будівлями. Завершено бетонування основи для трибун. На стадії завершення внутрішні та оздоблювальні роботи в приміщеннях стадіону. Триває будівництво нової вхідної групи в’їзних воріт і огорожі стадіону. Незабаром планується збільшення постачання електроенергії на стадіон, чекають на техумови від обленерго. На об’єкті встановлено відеоспостереження та інформаційні борди.

Роботи активно тривають, слідкуйте за новинами.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації