back

У Нових Яриловичах уклали вирівнюючий шар на проїзній частині дороги М-01

23-07-2020 | 16:53

На ділянці поточного середнього ремонту дороги М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі (км 217 - 222), що проходить через село Нові Яриловичі Ріпкинського району, вже завершені роботи з влаштування вирівнюючого шару нового покриття проїзної частини. Зараз роботи з асфальтобетоном ведуться на перехідно-швидкісних смугах. Також працює бригада мостовиків на штучній споруді над річкою Немильня. Ділянка, що ремонтується - протяжністю 5 км. Підрядна організація - ТОВ "Шляхо-будівельне управління № 14". В межах поточного середнього ремонту тут планується укласти два шари асфальтобетону, укріпити узбіччя, відремонтувати міст, облаштувати дорожню обстановку (розмітка, знаки, бар'єрне огородження), встановити штучне освітлення.

Усього у 2020 році по Чернігівській області у напрямку КПП "Нові Яриловичі" поточним середнім ремонтом буде відновлено покриття на 12 км міжнародної траси М-01 (по Ріпкинському району). Також на цій дорозі по території області зараз проводяться роботи з капітального ремонту 80-кілометрової ділянки Київ - Кіпті. Це важливий для нашої держави напрямок, адже через КПП «Нові Яриловичі» забезпечується міжнародний транспортний зв'язок України з Білоруссю та країнами Балтії.

Ремонтні роботи проводяться в рамках Програми президента України "Велике будівництво".

Водії, будьте уважні у місцях, де працює дорожня техніка, завчасно звертайте увагу на попереджувальні дорожні знаки, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху.

 
Служба автомобільних доріг Чернігівської області