back

Чернігівщина туристична запрошує

23-07-2020 | 10:41

На запрошення Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації на Чернігівщині відбулися відеозйомки англомовного тревел-шоу Discover Destination UA.

Основний його меседж — показати цікаві туристичні локації України очима європейців. Герої шоу — харизматичні гості з-за кордону, які вперше відвідують Україну та опановують туристичні маршрути — як популярні, так і нові, незвичайні. Це перше тревел-шоу Україною, направлене на залучення саме іноземної аудиторії.

Чернігівщина — край унікальної історії, архітектури та неймовірної природи. Тому туристам варто відвідати її та побачити розкішні краєвиди, мальовничі куточки та цікаві локації, зануритись в унікальну атмосферу стародавнього краю, де пам’ятки минувшини гармонійно співіснують із сучасними спорудами.

Зйомки відбувалися у Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній», Чернігівському обласному центрі народної творчості, Національному історико-культурному заповіднику «Гетьманська столиця» та Національному історико-культурному заповіднику «Качанівка».

Європейці побачили Чернігівщину такою, як вона є — красивою, доброзичливою, з пишною природою, стійкими культурними традиціями, народним побутом і багатовіковою історією.

Проте автори Discover Destination UA не єдині, кого привабили туристичні цікавинки Чернігівщини.

Днями телеканал СТБ створюватиме для програми «Вікна-Новини» сюжет про цікавий та бюджетний відпочинок в Україні. Знімальна група побуває у смт Короп, де на неї та туристів чекають яскраві гастрономічні враження від коропських фермерів Миколи Мисника та Світлани Карацюби, відвідає давню козацьку Іллінську церкву-фортецю, Новгород-Сіверський історико-культурний музей-заповідник «Слово о полку Ігоревім», крейдяний кар'єр у Путивську, Узруївські джерела та Мезинський національний природний парк. Темою змістовного відпочинку на Чернігівщині зацікавились і журналісти каналу «Україна».

Отже, Чернігівщина запрошує! Більше інформації про цікаві локації та місця для туризму та відпочинку можна знайти на сайті "Чернігівщина туристична" або на сторінці "Чернігівщина туристична запрошує"в мережі Facebook.

 

За інформацією Департаменту культури і
туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.