back

Вітання з Днем місцевого самоврядування

07-12-2012 | 09:10

Шановні депутати та працівники
органів місцевого самоврядування !

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Маючи глибокі та міцні історичні традиції, інститут самоврядування в Україні сьогодні інтенсивно розвивається, зміцнюючи демократичні засади українського суспільства. На представницьку владу на місцях покладена відповідальність за соціально-економічний розвиток територіальних громад, поліпшення рівня життя наших громадян, створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст.

Децентралізація влади, збільшення надходжень до місцевих бюджетів є основними складовими реформи місцевого самоврядування, яка зараз реалізується в Україні. Як наголосив Президент України Віктор Янукович, масштабні перетворення у цій сфері мають стати важливим інструментом забезпечення стабільності в регіонах.

Переконані, що конструктивна співпраця й партнерські відносини між виконавчою владою та органами місцевого самоврядування області і надалі слугуватимуть надійним підґрунтям для втілення головної мети – поліпшення якості життя жителів Чернігово-Сіверського краю.

Бажаємо вам добра і здоров’я, благополуччя і затишку у родинах, успіхів у подальшому зміцненні місцевого самоврядування, плідної роботи задля благополуччя і розквіту рідної Чернігівщини , незалежної Української держави.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник