back

Розглянуто питання соціального захисту вразливих категорій населення

29-11-2012 | 17:30

29 листопада в залі засідань головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації під головуванням в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Подоляка відбулося засідання координаційної ради у справах осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Про стан надання обласною службою зайнятості комплексу соціальних послуг щодо сприяння у працевлаштуванні, організації професійного навчання, надання профорієнтаційних послуг, залучення до участі в оплачуваних громадських роботах осіб з інвалідністю, визнаних в установленому порядку безробітними, доповів заступник директора обласного центру зайнятості Максим Торжевський. Про підсумки роботи обласного центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за 2012 рік поінформував начальник регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Андрій Литвинець.

Також члени координаційної ради обговорили план заходів з підготовки та відзначення 3 грудня 2012 року Міжнародного дня інвалідів в області.

Цього ж дня під головуванням в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Подоляка відбулося засідання робочої групи з питань реалізації основних напрямків вдосконалення системи соціальних виплат населенню.

Члени робочої групи розглянули питання про порядок присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» та організацію роботи щодо влаштування в області дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання.


За повідомленням головного управління праці
та соціального захисту населення облдержадміністрації