back

Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко: "Працівники бюджетної сфери в повному обсязі отримають заробітну плату"

29-11-2012 | 14:27

29 листопада під головуванням Віце-прем'єр-міністра України-Міністра соціальної політики Сергія Тігіпка пройшла селекторна нарада з головами обласних державних адміністрації щодо ситуації із заборгованістю по заробітній платі працівникам бюджетної сфери.

У чернігівській студії "Укртелекому" були присутні голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та начальники окремих обласних управлінь.

Як повідомив Віце-прем'єр-міністр, заборгованість по виплаті зарплати працівникам бюджетних закладів України – 331,8 мільйона гривень.

За його словами, міністерство фінансів вже двічі протягом року спрямувало на погашення боргу по заробітній платі 2,5 мільярди гривень, але ситуація залишається напруженою.

"Працівники бюджетної сфери в повному обсязі отримають заробітну плату – це наказ Прем’єр-міністра України Миколи Азарова", - наголосив Сергій Тігіпко.

Також він зобов’язав представників регіональної влади оперативно реагувати на проблеми із виплатою зарплат і негайно інформувати про них уряд. Віце-прем’єр також висловив упевненість, що до нового року всі виплати будуть здійснені і всі області будуть дотримуватись ритмічного графіку виплат.

У селекторній нараді також взяли участь заступник Міністра фінансів Сергій Рибак та Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник.

Прес-служба облдержадміністрації