back

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності

27-11-2012 | 14:45

27 листопада заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності. У заході взяв участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

У ході роботи комісії депутати розглянули близько 20 питань порядку денного. Зокрема, обговорили проекти рішень обласної ради, які будуть внесені на розгляд її чергової сесії, в тому числі: «Про передачу у власність Свято-Троїцькому жіночому Густинському монастирю Ніжинської єпархії Української Православної Церкви пам’яток архітектури національного значення – комплекс будівель Густинського Свято-Троїцького жіночого монастиря», «Про передачу автомобіля «ВАЗ-21075» до статутного капіталу Срібнянського районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Срібнерайагролісництво» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради» тощо.

Також було розглянуто результати роботи комунального підприємства «Центр реабілітації, оздоровлення та трудотерапії» обласної ради за 9 місяців 2012 року, погоджено пропозиції до плану роботи комісії на 2013 рік та встановлено зменшення розміру орендної плати окремим установам і закладам тощо.


За повідомленням відділу
інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради