back

В області +4 випадки коронавірусу

22-04-2020 | 23:00

На Чернігівщині зафіксовано ще чотири випадки захворювання на коронавірус. Сьогодні зранку було встановлено діагноз жительці Борзнянського району. Це медпрацівниця із села Красносільське, яка входила до числа контактних осіб по Комарівці. Захворювання в неї протікає безсимптомно. Хвора перебуває на самоізоляції, постійно підтримує контакт із сімейним лікарем.

ПЛР-тестуванням підтверджено інфікування на коронавірус жительки Чернігова, її госпіталізували у міську лікарню № 2. Встановлено, що її чоловік повернувся 13 квітня із Російської Федерації через пункт пропуску «Бачівськ» у Сумській області.

Також діагноз коронавірус підтверджено ще в однієї жінки із села Комарівка Борзнянського району. Нагадаємо, село Комарівка визнано осередком спалаху інфекційної хвороби. 

Четверта хвора – із села Буда Корюківського району. 8 квітня повернулась із Російської Федерації через пункт пропуску «Бачівськ».

На сьогодні в області 17 випадків інфікування на коронавірус. По всім новим випадкам проведено епідеміологічне розслідування. Всім контактним особам, а також медикам буде проведено ПЛР-тестування, – прокоментував голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації