back

Введено додаткові обмежувальні заходи: між Новгородом-Сіверським та Шосткою встановлено КПП

18-04-2020 | 18:20

У Новгород-Сіверському районі Чернігівської області тимчасово введено особливий режим пропуску громадян на в’їзді із Сумської області на ділянці дороги Р-65 між містами Новгород-Сіверський та Шостка.

Спільне рішення про це прийняли штаби із запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 Новгород-Сіверської РДА та міської ради.

Це, перш за все, зумовлено значною кількістю хворих на Сумщині – наразі зареєстровано 82 випадки зараження коронавірусом. Зокрема, у Шостці – 7.

Тож сьогодні, 18 квітня, у селі Путивськ встановлено контрольно-пропускний пункт. Тут цілодобово працюватимуть співробітники Нацполіції, ДСНС та медики. Автомобілі, які рухаються в напрямку Новгорода-Сіверського, зупиняють. Проводиться перевірка документів, огляд та опитування водія й пасажирів щодо їх самопочуття, безконтактним термометром вимірюється температура тіла. Після цього приймається рішення щодо пропуску транспортного засобу на територію Чернігівщини. Транспортні засоби, які проїжджають через КПП, обробляються дезінфікуючим розчином.

Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко повідомив, що КПП працюватиме до завершення карантинних заходів.

Нагадаємо, на Чернігівщині наразі зареєстровано 12 випадків захворювання на коронавірус. У Новгород-Сіверському районі – жодного.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
за матеріалами із офіційних сайтів
Новгород-Сіверської райдержадміністрації
та Новгород-Сіверської міської ради