back

Андрій Прокопенко офіційно представив голову Борзнянської РДА Ларису Осадчук

23-03-2020 | 22:35

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко сьогодні, 23 березня, представив колективу Борзнянського району нову очільницю райдержадміністрації – Ларису Осадчук. Відповідне розпорядження про її призначення підписав Президент України Володимир Зеленський.

Андрій Прокопенко привітав новопризначену голову РДА, побажав успіхів на новій відповідальній посаді та висловив переконання, що професійний та життєвий досвід Лариси Осадчук дозволять ефективно розвивати довірений їй район.

Він запевнив, що з боку облдержадміністрації Борзнянська РДА завжди може розраховувати на підтримку ініціатив та розвиткових проєктів.

Голова ОДА, озвучивши першочергові завдання для нового керівника, зробив акцент на необхідності розвивати економіку району. Під постійною увагою має бути покращення якості життя людей, надання доступних адміністративних та соціальних послуг, якісне медобслуговування та освітні послуги. Влада має бути відкритою і прозорою, орієнтованою для вирішення питань жителів району.

Зважаючи на нинішню ситуацію з поширенням світом і Україною коронавірусної інфекції, Андрій Прокопенко наголосив на вжитті в районі максимальних превентивних заходів, щоб мінімізувати можливості для поширення цього захворювання.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації