back

Чернігівська ОДА рекомендує підприємствам, установам та організаціям області забезпечити підвіз своїх працівників до робочих місць

20-03-2020 | 17:27

У зв’язку з епідемією коронавірусу в Україні з 12 березня до 3 квітня 2020 року встановлено карантинний режим. З 12:00 год. 18 березня  до 3 квітня рішенням Уряду  заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями).

При цьому дозволені регулярні спеціальні перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Такі регулярні спецперевезення, визначені Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, організовуються для перевезення працівників підприємств, установ та організацій, інших організованих груп пасажирів.

Чернігівська ОДА звертається до керівників підприємств, установ та організацій області, щоб вони за можливості максимально забезпечили підвіз своїх працівників до робочих місць, зокрема, уклавши договори з перевізниками на здійснення регулярних спеціальних пасажирських перевезень. Зі свого боку, облдержадміністрація бере на себе координацію дій щодо організації таких перевезень.

На Чернігівщині повинна бути забезпечена безперебійна робота всіх життєво важливих підприємств, установ та закладів. Люди мають вчасно отримувати весь пакет медичних та соціальних послуг, у штатному режимі повинні працювати житлово-комунальний сектор, містоутворюючі підприємства.

Контактна особа для координації дій щодо організації регулярних спеціальних перевезень: заступник начальника управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської ОДА Юрій Аношенко, (0462) 669-311.

 

Нормативна база щодо регулярних спеціальних пасажирських перевезень

 

Алгоритм організації регулярних спеціальних пасажирських перевезень

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації