back

До уваги мешканців Чернігова та області! У сфері ЖКГ працюють дистанційні сервіси

17-03-2020 | 12:37

З метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 підприємства житлово-комунального господарства Чернігівської області перейшли на особливий режим роботи. Це передбачає консультування громадян в режимі онлайн, дистанційну форму роботи зі зверненнями громадян та обмеження відвідування адміністративних будівель та центрів обслуговування клієнтів.

Підприємства – надавачі житлово-комунальних послуг у штатному режимі забезпечують безперебійне надання послуг населенню. Задля запобігання поширенню коронавірусу на підприємствах запроваджено низку протиепідемічних заходів та обмежень. Проводять наскрізне провітрювання та вологе прибирання з дезінфекційними засобами. Запроваджено режим профілактичного спостереження за співробітниками, не допускаються до роботи фахівці з ознаками інфекційного захворювання.

Аварійно-диспетчерські служби підприємств працюють у звичайному режимі, оперативно виїжджають на виклики та усувають аварійні ситуації.

Тимчасово обмежені для відвідування абонвідділи та сервісні центри.

Шановні громадяни! Просимо вас поставитись з розумінням до введення обмежувальних заходів.

Звертаємо увагу, що більшість питань можна вирішити дистанційно: за телефонами контакт-центрів, гарячими лініями підприємств. Крім того, вся необхідна інформація висвітлена на сайтах підприємств та в особистих електронних кабінетах споживачів.

Дистанційні сервіси допоможуть за лічені хвилини вирішити питання без черг та необхідності пересування громадським транспортом. Рекомендуємо оплату за житлово-комунальні послуги проводити в онлайн-режимі на електронних сервісах фінансових установ.

За інформацією Департаменту ЖКГ та ПЕК
 Чернігівської облдержадміністрації