back

Андрій Прокопенко представив нового керівника Куликівської РДА

02-03-2020 | 17:50

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко сьогодні, 2 березня, офіційно представив колективу Куликівської райдержадміністрації нового голову – Петра Єрка. Відповідне розпорядження про його призначення підписав Президент України Володимир Зеленський.

Очільник області охарактеризував Петра Єрка як компетентного та досвідченого керівника, вся трудова діяльність якого пов’язана з Куликівським районом, та побажав успіхів, мудрості та виваженості на новій відповідальній посаді.

Основні завдання, які Андрій Прокопенко поставив перед новим керівником: сприяння розвитку бізнесу, створення нових робочих місць, забезпечення соціальних програм. Головне – нова якість життя жителів району.

Голова ОДА запевнив, що з боку облдержадміністрації Куликівська РДА завжди може розраховувати на підтримку ініціатив та розвиткових проєктів.

Також Андрій Прокопенко цього ж дня ознайомився з роботою місцевого Центру надання адміністративних послуг. Куликівський ЦНАП має 4 віддалених робочих місця у селах Салтикова Дівиця, Вересоч, Горбове, Орлівка. Жителі району можуть отримати 94 види послуг у центральному офісі та 60 послуг на віддалених робочих місцях.

 

Довідково. Петро Єрко – уродженець Куликівського району. Вся його трудова діяльність пов'язана з Куликівщиною. Почав працювати у Куликівській РДА у 1992 році спеціалістом І категорії управління сільського господарства. Потім обіймав різні посади органу виконавчої влади. З 2014 року працював першим заступником голови РДА. Обирався депутатом Куликівської районної ради трьох скликань.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації