back

Увага! Відсьогодні в області погіршилися погодні умови

24-02-2020 | 08:04

У Чернігові та області з 24 лютого ускладнилися погодні умови. Опади у вигляді мокрого снігу з дощем можуть спричинити ожеледицю, тим самим ускладнити рух на автошляхах. 

Водіям потрібно бути особливо уважними та обережними за кермом, суворо дотримуватися правил безпеки: обирати безпечну швидкість руху, тримати дистанцію з іншими транспортними засобами, обов’язково знижувати швидкість перед населеними пунктами, пішохідними переходами.

Недопустимі різке гальмування та ризиковані маневри. Необхідно пам’ятати: гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є тривалішим, тож можна не встигнути вчасно зупинитися.

На випадок погіршення погодних умов Служба автодоріг у Чернігівській області визначила місця відстою транспортних засобів на автошляхах.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг має цілодобову «гарячу лінію»: (0462) 66-18-93 та (095) 27-14-374.

Повідомляємо, що на час погіршення погодних умов дорожнє господарство Чернігівщини знаходитиметься у режимі цілодобового чергування. За необхідності проводитимуться роботи з обробки покриття протиожеледними засобами. Для підтримки належного стану автошляхів в області підготовлена відповідна кількість спецтехніки, повністю забезпечена потреба у протиожеледних матеріалах.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
за інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області