back

Газопостачання у понорницькій школі на Коропщині відновлене

12-02-2020 | 11:09

У Коропському районі тривають оперативні роботи з ліквідації пошкодження міжселищного газопроводу високого тиску, що сталося 7 лютого на шляху Покошичі-Понорниця біля селища Понорниця. Наразі проведені газозварювальні роботи, здійснена продувка газопроводу, перевірка його на герметичність та заповнення газом.

Бригади АТ «Чернігівгаз» продовжують усувати пошкодження, аби вже сьогодні відновити газопостачання абонентів. Зокрема, зранку підключено газ у понорницькій школі, де з початку тижня призупинений навчальний процес.

Нагадаємо: із 7 лютого без централізованого газопостачання залишились 718 абонентів: 435 — у Понорниці, 193 — в Авдіївці та 90 — у Шаболтасівці. Останні два населені пункти знаходяться у Сосницькому районі.

Відразу було скликане термінове засідання Коропської районної комісії з питань техногенної, екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У зв’язку з аварією оголосили надзвичайну ситуацію місцевого рівня, визначили пункти обігріву в Понорниці: відділення територіального центру обслуговування населення та місцеву лікарню.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації