back

Вітання працівникам соціальної сфери

02-11-2012 | 17:00

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Соціальний працівник – це важлива, відповідальна і непроста професія. Взявши на себе турботу про своїх підопічних, ви стаєте провідниками державної політики щодо забезпечення соціальних прав наших співгромадян – від народження до глибокої старості.

Відданість обраній справі, милосердя, чуйність та готовність прийти на допомогу тим, хто опинився у скрутній життєвій ситуації – саме ці людські якості є характерною фаховою ознакою працівника соціальної сфери.

Сьогодні від вашого відповідального ставлення до виконання поставлених завдань значною мірою залежить успіх реалізації в регіоні соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, спрямованих на підвищення стандартів якості життя громадян, покращення їх добробуту та захист соціальних інтересів.

Переконані, що об’єднавши зусилля органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та працівників соціальної сфери області, ми забезпечимо втілення в життя положень програми Глави держави в частині реалізації конституційних прав громадян на соціальний захист, покращення якості надання соціальних послуг населенню.

Бажаємо всім працівникам соціальної сфери Чернігівщини міцного здоров'я, благополуччя в родинах, плідної праці та подальших успіхів у роботі на благо народу України.


Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник