back

Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал

08-01-2020 | 16:53

У державній службі зайнятості стартував новий проєкт для успішного працевлаштування українців — Освітній портал державної служби зайнятості.

— Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання, — коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон. — Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання — знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві.

Крім того, за допомогою порталу можна дізнатися актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу, навчитися складати резюме сучасного формату, підготуватися до співбесіди з роботодавцем, а також обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводять центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

На сайті впроваджуватимуться нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів розміщуватимуться у відеоформаті.

Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості.

За інформацією Державного центру зайнятості