back

Ключі від 12 автомобілів вручено інвалідам та ветеранам війни на Чернігівщині

25-10-2012 | 15:33

25 жовтня в залі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відбулася приємна й урочиста подія – вручення ключів від автомобілів ветеранам Великої Вітчизняної війни та інвалідам.

Знаковим назвав в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк той факт, що відбувається вона напередодні великого свята – 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, адже серед отримувачів автотранспорту – 8 ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Він також зазначив, що Президент України Віктор Янукович визначив одним з ключових завдань влади – максимум уваги ветеранам та людям з особливими потребами, суттєве поліпшення їх соціального захисту, адже вік після 65 років повинен бути повноцінним періодом людського життя, а не ставати важким «доживанням».

„Останнім часом активізувалась робота по забезпеченню зазначеної категорії людей санаторно-курортними путівками, спецавтотранспортом, іншими технічними засобами реабілітації. Впродовж цього року в області вже видано 27 автомобілів. Сьогодні ми вручаємо ключі від ще 12-ти автомобілів саме тим, хто потребує найпильнішої уваги з боку влади – інвалідам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій на території інших держав та інвалідам з дитинства”, - сказав Леонід Подоляк.

Він побажав присутнім та їх сім’ям здоров’я, щастя, всіляких життєвих гараздів і щоб такий довгоочікуваний автотранспорт став їм надійним помічником у побуті, дав надію на кращі перспективи.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації