back

Робоча поїздка голови облдержадміністрації до м. Ніжина

24-10-2012 | 15:34

24 жовтня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко перебував з робочою поїздкою у м. Ніжині. Під час поїздки Володимир Хоменко разом з народним депутатом України Іваном Куровським зустрілися з медичним персоналом Ніжинської міської лікарні.

Привід для зустрічі був приємний – вручення лікарні нового автомобіля швидкої допомоги.

Як зауважив керівник області, обласна державна адміністрація приділяє постійну увагу питанням покращення роботи галузі охорони здоров’я в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Багато позитивних змін відбулося за останні роки і в медичній галузі міста Ніжина: відкрито відділення для ветеранів Великої вітчизняної війни, створено сучасне відділення для амбулаторного гемодіалізу, проведений перший етап реконструкції міського пологового будинку, відремонтовано неврологічне відділення Ніжинської центральної міської лікарні.

У ході виконання обласних програм в галузі охорони здоров'я у 2012 році Ніжинська центральна міська лікарня отримала санітарний автомобіль та кисневий концентратор.

Користуючись нагодою, Володимир Хоменко висловив вдячність народному депутату України Івану Куровському за надану благодійну допомогу, адже завдяки його сприянню в регіоні ведеться системна робота по відбудові лікарнень, шкіл, культурно-мистецьких установ.

На переконання очільника області, це наочний приклад для місцевих бізнесових структур та благодійників в плані соціальної відповідальності за розвиток регіону.

«Коли влада, бізнес і депутатський корпус об’єднуються заради вирішення нагальних проблем, то найбільше виграють від цього люди», - підкреслив Володимир Хоменко.

Народний депутат України Іван Куровський наголосив, що його діяльність щодо підтримки лікувальних, освітніх, культурних закладів буде продовжуватися і надалі.

Прес-служба облдержадміністрації