back

Вертіївська ОТГ відтепер має сучасний Центр надання адміністративних послуг

13-12-2019 | 15:15

Урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг у Вертіївській об'єднаній територіальній громаді відбулося вчора, 12 грудня. Це четвертий ЦНАП, який запрацював на Чернігівщині за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Ще три діють у Кіптівській, Бобровицькій та Куликівській ОТГ.

Вертіївська громада зробила ремонт приміщення ЦНАПу за місцеві кошти. Важливо, що особи з інвалідністю також мають до нього безперешкодний доступ. Техніка та меблі для облаштування установи отримані завдяки співпраці з програмою «U-LEAD з Європою».

У Центрі адмінпослуг працюватимуть шість фахівців, у тому числі один на віддаленому робочому місці – в селі Мала Кошелівка.

ЦНАП підключений до всіх загальнодержавних реєстрів. Жителі громади зможуть отримати 149 послуг безпосередньо в офісі, 96 – на віддаленому робочому місці.

Усього на Чернігівщині працюють 30 центрів надання адміністративних послуг: один регіональний у Чернігові, два міськрайонні у Прилуках та Новгороді-Сіверському, 12 – в ОТГ, 14 – районні та один в Ріпкинській селищній раді.

За інформацією Департаменту розвитку економіки
та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації