back

Вітання з Днем працівників харчової промисловості

19-10-2012 | 17:00

Шановні працівники харчової промисловості!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом – Днем працівників харчової промисловості, яка є однією з важливих складових господарського комплексу області.

Сумлінна та відповідальна робота багатотисячного гурту працівників галузі є запорукою продовольчої стабільності в регіоні та сприяє задоволенню потреб населення у продуктах харчування – високоякісних та доступних за ціною.

Приємно відзначити, що трудові колективи харчових підприємств області постійно нарощують обсяги виробництва та розширюють асортимент продукції, працюють над підвищенням її конкурентоспроможності. Торгові марки багатьох продовольчих підприємств Чернігівщини добре відомі в Україні та за її межами.

Упевнені, що ваша професійна майстерність, почуття високої відповідальності у поєднанні з впровадженням новітніх технологій дозволять області успішно виконувати завдання Президента України Віктора Януковича – шляхом реформування аграрного сектору економіки забезпечити населення якісними харчовими продуктами вітчизняного виробництва.

Хай ваша невтомна праця, наснага і творчий пошук сприяють подальшому зростанню економічного потенціалу Чернігівщини, покращенню якості життя наших людей.

Бажаємо вам добра і здоров’я, родинного тепла і затишку, невичерпної енергії та вагомих трудових здобутків на благо народу України.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник