back

Розпочато розробку обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки

17-10-2012 | 13:00

17 жовтня відбулося засідання робочої групи з питань розробки обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки, яку очолює в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк, за участю представників бізнесу, громадських організацій та їх об’єднань, органів влади, наукових установ.

На засіданні було розглянуто сучасний стан розвитку малого і середнього підприємництва області, його вклад у розвиток регіону. Крім того, членів робочої групи було поінформовано про стан виконання заходів, передбачених діючою обласної Програмою розвитку малого підприємництва на 2011-2012 роки.

Було наголошено на важливості розробки і впровадження конструктивної обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки і її ролі в подальшому розвитку бізнесу та економіки регіону в цілому.

Обласна Програма має бути розроблена з дотриманням вимог чинної нормативно-правової бази та врахуванням відповідних Методичних рекомендації Держпідприємництва України. Основні принципи, на яких базуватиметься Програма, – об’єктивність, науковість, гласність, доцільність, ефективність, дотримання загальнодержавних інтересів.

За результатами обговорення було запропоновано членам робочої групи у тижневий термін підготувати свої пропозиції до проекту відповідної Програми та надати їх головному управлінню економіки облдержадміністрації для подальшого розгляду та узагальнення.


За повідомленням головного
управління економіки облдержадміністрації